Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-14 Παίδων

Η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ πρώτη στην Κρήτη!

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ κατέκτησε και μαθηματικά την πρωτιά στον 12ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-14. Τα παιδιά γεννηθέντα 2009-2010 από τις Ακαδημίες του Ρεθύμνου στέφθηκαν δικαίως πρωταθλητές Κρήτης υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού τεχνικού Στέλιου Νικηφόρου, αλλά και των Φίλιππου Μουρτζανού, Στέργιου Τυπάδη.

Η νίκη ήρθε με ευκολία στο Μισεδάκειο στην Ιεράπετρα με 7-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη με 3-2 του Ηρακλείου στο Ατσαλένιο επί των Χανίων σφραγίστηκε η κατάκτηση του τίτλου. Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος σε επίπεδο Κρήτης την τελευταία εξαετία, αφού είχε προηγηθεί αυτός του 2017 σε επίπεδο Κ-16. Έτσι η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ θα εκπροσωπήσει σίγουρα την Κρήτη στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου θα βρεθούν οι 16 καλύτερες Μικτές ομάδες της χώρας.

Στο Μισεδάκειο, το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο με την Μικτή ΕΠΣΡ να καταφέρνει από το α’ μέρος να προηγείται με 0-6, χάρη σε δύο γκολ από τους Χρηστίδη, Θωμά και ένα ακόμη των Παπαγιαννάκη, Σιμονάι, με τον Ξενούλη να διαμορφώνει το 0-7 στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η απόκρουση δύο φορές του πέναλτι που κέρδισε το Λασίθι από τον Βροντάκη, αν και το εκτέλεσαν δύο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα παιδιά, στους Ενωσιακούς τεχνικούς, στην Επιτροπή Μικτών Ομάδων, αλλά και στις Ακαδημίες όλων των ομάδων του νομού όπως και στους προπονητές τους.

Φάσεις και Γκολ

4’ σέντρα του Χρηστίδη, ο Παπαγιαννάκης με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 0-1.

8′ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Σιμονάι, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του Οικονομάκη για το 0-2. Φάση όπου ο πορτιέρο του Λασιθίου τραυματίστηκε και την θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Α. Ντόι.

14’ ο Ψαθάκης σε θέση βολής, θα σουτάρει αλλά θα νικηθεί από τον Βροντακη.

17’ σε φάση διαρκείας, το σουτ του Θωμά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Λασιθίου.

21’ σέντρα-σουτ του Θωμά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με την βοήθεια του ανέμου, αιφνιδιάζει τον Ντόι, γράφοντας το 0-3.

24’ εξαιρετική ενέργεια του Χρηστίδη στην κόντρα, ο οποίος αφού απέφυγε τον Κεβάνι, με σουτ πέτυχε το 0-4.

25’ φάση καρμπόν με τον Χρηστίδη και πάλι να αποφεύγει τον Μολυμπάκη και με σουτ να στέλνει την μπάλα στο «Γ» του Ντόι για το 0-5.

28’ καλό σουτ Μολυμπακη από τα όρια της περιοχής, θα μπλοκάρει ο Βροντάκης.

29’ ο Συλιγαρδάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κοσκινά.

30’ την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ψαθάκης με τον Βροντάκη να αποκρούει, αλλά ο κ. Χανιωτάκης έδωσε επανάληψη. Τη νέα εκτέλεση κάνει ο Μολυμπάκης με τον Βροντάκη εντυπωσιακά να μπλοκάρει την μπάλα!

35’ ο Συλιγαρδάκης «κόβει» την μπάλα στον Ψαθάκη, το πλασέ του οποίου διώχνουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί.

39’ ο Θωμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση με την βοήθεια του ανέμου στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-6.

45’ φάουλ του Θωμά η μπάλα θα βρει στο τείχος και ο Ξενούλης με κεφαλιά θα πετύχει το 0-7.

49’ κόρνερ του Μαγούλη, κεφαλιά του Ψαθάκη μπλόκαρε ο Βροντάκης.

50’ σουτ του Βάρδα, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του

55’ σουτ του Μαγούλη από τα όρια της περιοχής, θα μπλοκάρει ο Βροντάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χανιωτάκης, Αξιώτης, Πετρίδης (Ηρακλείου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 4’ (Σ) Παπαγιαννάκης, 8’ Σιμονάι, 21’ (Σ), 39’ (Φ) Θωμάς, 24’ (Σ), 25’ (Σ) Χρηστίδης, 45’ (Κ) Ξενούλης.

ΑΣΙΣΤ: 4’ Χρηστίδης.

ΔΟΚΑΡΙ: 17’ Θωμάς.

ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 29’ Συλιγαρδάκης.

ΥΠΕΠΕΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 29’ Κοσκινάς.

ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 30’ Μολυμπάκης (ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Βροντάκη).

ΛΑΣΙΘΙ (Ιορδάνης Τσίρκινης): Οικονομάκης (15’ ΄λ.τ. Μπεμπελάκης), Κοκολάκης, Καβουσανός, Έντι Κεβάνι, Έρι Κεβάνι, Μολυμπάκης (68’ Μανιαδάκης), Συλλιγαρδάκης (68’ Δαβράδος), Μαγούλης, Βάρδας, Ντόϊ (58’ Νικολακόπουλος), Ψαθάκης (58’ Σωτηριάδης).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Νικηφόρος): Βροντάκης, Μυλωνάς, Μίτο (41’ Ν. Αποστολάκης), Κοσκινάς, Ξενούλης (58’ Ζουλάκης), Παπαγιαννάκης, Χρηστίδης (41’ Τζανιδάκης), Σιμονάϊ (58’ Μπαρδή), Χουσεϊν, Τσόγκας (41’ Κιάτο), Θωμάς.

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι Λαγκουβάρδος, Ηλιάκης, Καραντάθας, Αναστασιάδης.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...