Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-5-23 (17.00)

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την ΠΕΜΠΤΗ 4-5-2023 η σύσκεψη της ΕΠΣΡ με εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ, που θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 6-5-2023.

Στα γραφεία της ΕΠΣΡ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ Γεώργιος, η ΤΑΜΙΑΣ κα. ΝΤΟΡΜΠΑΡΗ-ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη και το ΜΕΛΟΣ κ. ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ Δημήτριος υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ, κ.κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ Νικόλαο (πρόεδρος), ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ Κωνσταντίνο (Γεν. Αρχηγός) του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ και ΠΑΠΑΔΑΚΗ Κωνσταντίνο (Πρόεδρος), ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ Γεώργιο (Τεχνικός Διευθυντής) του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ. Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΡ κ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ Κυριάκος.

Στην σύσκεψη πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

  1. Η έναρξη του Τελικού Κυπέλλου να γίνει στις 17.00, αντί στις 16.30, μετά από κοινό αίτημα των δύο φιναλίστ.
  2. Να υπάρχει στο γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρα) την ώρα διεξαγωγής του τελικού ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ, για την συγκέντρωση χρημάτων ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ από τους παρευρισκομένους, τα οποία θα διατεθούν κατά το ήμισυ (50%) στο Ταμείο Αρωγής Τραυματισθέντων Ποδοσφαιριστών ΕΠΣΡ και κατά το ήμισυ (50%) στην οικονομική ενίσχυση του άτυχου αστυνομικού Γιώργου Σπετσωτάκη, που είχε σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα.

Και μην ξεχνάτε… «Δεν πίνω όταν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω».

 

ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Πριν από την σέντρα του Τελικού οι δύο ομάδες και οι διαιτητές θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από παιδιά των Ακαδημιών των δύο φιναλίστ, αλλά και της Ακαδημίας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΟ ΡΕΑ και υπό την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου θα γίνει η Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας.

Στην ανάπαυλα του Τελικού τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρα) θα διασκεδάσει το μουσικοχορευτικό συγκρότημα «ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ» του Μανώλη Καπαρού.

Μετά το πέρας του Τελικού θα ακολουθήσουν οι απονομές Κυπέλλου και μεταλλίων στον φιναλίστ και η τελετή θα ολοκληρωθεί με την απονομή του Κυπέλλου και μεταλλίων στον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2023.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...