Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2022-2023 Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ο ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 2022-2023 κερδίζοντας με 2-1 τον ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΑΟ, σε έναν ΤΕΛΙΚΟ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ για το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που διεξήχθη στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρας). Αυτό είναι το 12ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ που κατακτάει στην ιστορία του ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, όμως ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ανήκουν και στον άξιο φιναλίστ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ, που μας πρόσφεραν ένα όμορφο παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και άκρως ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

Πριν από την σέντρα του 50ου ΤΕΛΙΚΟΥ η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ απένειμε ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ στην ΠΑΕ ΟΦΗ για την τεράστια προφορά της στο Κρητικό Ποδόσφαιρο, την οποία παρέδωσε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, στον ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ Ηλία. Ακολούθησε η Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας από τους αρχηγούς των δύο ομάδων Λευτέρη Ψυχουντάκη (ΑΟΝ Αστέρας) και Κώστας Γεωργούλης (Ρεθυμνιακός ΑΟ) υπό την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Στην ανάπαυλα του ΤΕΛΙΚΟΥ τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο Ρεθύμνου διασκέδασε με τους χορούς του ο Λαογραφικός Όμιλος Κρήτης «ΧΟΡΟΚΡΗΤΕΣ» με την συνοδεία των οργανοπαικτών ΓΥΠΑΡΑΚΗ Γεώργιο (λύρα) και ΒΟΛΑΝΑΚΗ Αιμίλιο (λαούτο).

Μετά το πέρας του τελικού απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους 5 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, τα μετάλλια και τα ΚΥΠΕΛΛΑ στον ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και στον ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ. Τις απονομές έκαναν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ Χαράλαμπος, ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ Γεώργιος, η ΤΑΜΙΑΣ κα ΝΤΟΡΜΠΑΡΗ-ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Νικόλαος, το μέλος του ΔΣ κ. ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ Δημήτριος. Επίσης ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΛΕΛΕΔΑΚΗΣ Δημήτριος, ο ΥΕΠΕΥΘΥΝΟΣ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ Δημήτριος, ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. κ. ΣΚΟΥΝΤΗΣ Βασίλειος και ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Μιχαήλ που μας τίμησε με την παρουσία του. Ακόμη το παρόν στο Δημοτικό Γήπεδο Ρεθύμνου (Σοχώρας) έδωσε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Γεώργιος, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση του, αλλά και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ κ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Μιχαήλ.

 

Φάσεις και γκολ

2’ ο Ρότζεν με διαγώνια πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Βασιλείου, αλλά ο Α. Κελαϊδής θα του πει «όχι».

8’ όμορφη ενέργεια του Ε. Ματαραγκάσι, ο οποίος θα βγει τετ α τετ αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Παπαδάκης.

21’ όμορφη ενέργεια του Ρότζεν από αριστερά θα σεντράρει, ο Βασιλείου θα «κόψει» την μπάλα αλλά το σουτ του Μερτίρι από τα όρια της μεγάλης περιοχής θα φύγει ελάχιστα άουτ.

33’ σουτ του Παπιομύτογλου έξω από την περιοχή η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

43’ ο Ρότζεν εκτελεί κόρνερ, ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας ο Απ. Κλειδής με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.

52’ ο Βασιλείου με όμορφη ενέργεια θα τροφοδοτήσει αριστερά τον Μερτίρι, ο οποίος θα βγάλει την σέντρα, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά με την βοήθεια του ανέμου, αιφνιδιάζοντας τον Α. Κελαϊδή για το 1-0.

55’ σουτ του Χαλκιαδάκη από κοντά, ο Παπαδάκης διώχνει και στη συνέχεια οι αμυνόμενοι παραχωρούν κόρνερ.

71’ ο Ρότζεν κλέβει την μπάλα στην μεσαία γραμμή και φεύγει στην αντεπίθεση με τον Βασιλείου, τον οποίο βγάζει με κάθετη πάσα τετ α τετ, αλλά το σουτ του τελευταίου τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρότζεν θα πλασάρει άουτ.

73’ σέντρα του Φράγκου, η άμυνα του ΑΟΝ Αστέρα αδρανεί και ο επερχόμενος Χαλκιαδάκης στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

78’ ο Σιόρε εκτελεί φάουλ, ο Δασκαλάκης με κεφαλιά βγάζει τετ α τετ τον ξεχασμένο… στο 2ο δοκάρι Απ. Κλειδή, ο οποίος με κοντινό πλασέ δίνει ξανά το προβάδισμα στον ΑΟΝ Αστέρα, 2-1.

85’ ψηλοκρεμαστό πλασέ από μακριά του Ρότζεν η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89’ σέντρα του Παπαδομανωλάκη, το σουτ του Φράγκου από τα όρια της περιοχής φεύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Καλυβόπουλος, Διονύσης – 4ος Διαιτητής: Αγαλιώτης – Αναπληρωματικός Βοηθός: Κελαϊδής.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 52’ (Σ) Μερτίρι, 78’ (Σ) Απ. Κλειδής – 73’ (Σ) Χαλκιαδάκης.

ΑΣΙΣΤ: 52’ Ι. Βασιλείου, 78’ Μυρ. Δασκαλάκης – 73’ Φράγκος.

ΔΟΚΑΡΙ: 71’ Ι. Βασιλείου.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Αντ. Παπαδάκης, Απ. Κλειδής, Ρότζεν, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Ι. Βασιλείου (74’ λ.τ. Βελονάκης), Ν. Γύπαρης, Σιόρε, Μ. Δασκαλάκης, Ψυχουντάκης, Μερτίρι (88’ Ρηγάκης).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Τσουπάκης): Αντ. Κελαϊδής, Πρινιανάκης (57’ Φράγκος), Παπιομύτογλου, Π. Κλειδής (80’ Παπαδομανωλάκης), Δ.Γ. Μανωλακάκης, Γεωργούλης, Βρεττός (80’ Α.Στ. Γαβαλάς), Ξεπαπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Ερ. Ματαραγκάσι, Ελ. Σπυριδάκης (57’ Ρ. Χύσκο).

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...