Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις

Κυπελλούχος ΕΠΣΡ 2022 ο Ερμής Ζωνιανών

Ο Ερμής Ζωνιανών αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ρεθύμνου 2022 επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Περάματος στον 49ο τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (4/5) στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Ο Τελικός διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και κρίθηκε από το όμορφο γκολ του Κασσαπάκη (32’), που χάρισε τη νίκη και το 3ο Κύπελλο της ιστορίας του Ερμή Ζωνιανών (είχαν προηγηθεί δύο Κύπελλα ακόμη το 2013 και το 2018). Μάλιστα ο νεαρός Βαγγέλης Κασσαπάκης αναδείχθηκε και MVP του Τελικού από τους προπονητές των ομάδων, τον Ενωσιακό τεχνικό Φίλιππο Μουρτζανό και τους δημοσιογράφους.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό κατά την διάρκεια του Τελικού, πριν την έναρξη του οποίου πραγματοποιήθηκε έπαρση της Ελληνικής σημαίας από τους αρχηγούς των δύο ομάδαων (Δημήτρης Σκουτέλης και Δημήτρης Ρηγάκης) με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Την απονομή στον Κυπελλούχο Ερμή Ζωνιανών και στο φιναλίστ Αστέρα Περάματος έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Τίτος Χνάρης και τα μέλη του ΔΣ ΕΠΣΡ κ.κ. Γεώργιος Δασκαλομαρκάκης, Αικατερίνη Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου, Γεώργιος Κανακάκης, Νίκος Μαρκουλιδάκης, Δημήτρης Κουργιαντάκης. Αναμνηστικά μετάλλια παραδόθηκαν στην τετράδα των διαιτητών και στον Παρατηρητή Διαιτησίας.

 

Φάσεις και Γκολ

6’ καλή εκτέλεση φάουλ του Μυρθιανού, αιφνιδιάζεται ο Κασσωτάκης, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

17’ λάθος γύρισμα του Μούσκαϊ, το πλασέ του Ρομπάκη θα φύγει άουτ.

19’ κάθετη πάσα του Θόρια, θα βγει τετ α τετ ο Ρομπάκης, ο οποίος θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

22’ ωραία ενέργεια και σουτ του Ρομπάκη, διώχνει με δυσκολία ο Νικηφόρος.

24’ ο Κασσαπάκης θα πιάσει το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

32’ εξαιρετική μπαλιά του Ξηρού, ο Κασσαπάκης αποφεύγει ένα αντίπαλο και με υποδειγματικό, πλασέ θα ανοίξει το σκορ για τον Ερμή Ζωνιανών, 1-0.

36’ σουτ του Κασσαπάκη η μπάλα κοντράρει την βρίσκει ο Νικηφόρος σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.

41’ λάθος του Κασσαπάκη, ο Νύκταρης ελίσσεται και κάνει την σέντρα-σουτ, αλλά ο Αντιασβίλι δεν μπορεί να πλασάρει και ο Κασσωτάκης μπλοκάρει.

45’+ ο Ερμής Ζωνιανών ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Θόρια από τον Δροσάκη.

57’ σέντρα του Ρηγάκη, ο Κουδουνάκης θα πιάσει την κεφαλιά, με τον Κασσωτάκη να μπλοκάρει.

58’ σέντρα του Ρηγάκη, κεφαλιά του αμαρκάριστου Α. Σπανουδάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

69’ σέντρα σουτ του Κουδουνάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

82’ πλασέ του Ρηγάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

90’+2’ σουτ του Χιώτη, με τάκλιν τάκλιν αυτοθυσίας ο Δροσάκης κρατάει ζωντανό τον Αστέρα Περάματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρύλλης, Κελαϊδής, Αγαλιώτης – 4ος Διαιτητής: Ψωφάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Χριστοδουλάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 32’ (Σ) Κασσαπάκης.

ΑΣΙΣΤ: 32’ Ξηρός.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 36’ Κασσαπάκης – 6’ Μυρθιανός.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Χωματάς): Κασσωτάκης, Ν. Ζερβός, Κασαπάκης, Σκουτέλης, Γεμιστός, Ξηρός, Χριστοδούλου, Θόρια (79’ Κιόρρι), Λυκούδης (60’ Μ. Ζερβός), Ρομπάκης (71’ Χιώτης), Βελιβασάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Ι. Νικηφόρος, Κουδουνάκης (83’ Μ. Σπανουδάκης), Μεταξάκης, Γ., Αντιασβίλι, Μούσκαϊ, Δροσάκης, Ρηγάκης, Τουρνάκης, Α. Σπανουδάκης, Μυρθιανός (76’ Παπαγιαννάκης), Νύκταρης (64’ Μοσχονάς).

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...