Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις Α' ΕΠΣΡ

Συγχαρητήρια σε σωματεία μας για πρωτοβουλίες και ενέργειες τους

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ΣΥΓΧΑΡΕΙ τα σωματεία-μέλη της, ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ, ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΟ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ και ΛΙΒΑΣ ΑΣΡ, για την ευαισθησία που επιδεικνύουν συγκεντρώνοντας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και χρήματα για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος. Εξάλλου, κάτι ανάλογο έπραξε και η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, καταβάλλοντας το ποσό των 1000 ΕΥΡΩ, προς την ενίσχυση των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ που έχουν πληγεί.

Η ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ διοργάνωσε με επιτυχία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα την «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο γήπεδο Ατσιποπούλου 4-9/10/2021, δίνοντας σειρά φιλικών παιχνιδιών σε επίπεδο Ακαδημιών, με την συμμετοχή τμημάτων του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ και του ΑΟ ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, συγκεντρώνοντας αμφότεροι είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Το ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ πήρε ορθά την πρωτοβουλία και μέρος της οικονομικής στήριξης που συγκεντρώθηκε από τους φιλάθλους του αγώνα με τον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ το Σάββατο 9/10/21 στο γήπεδο Αγγελιανών, για την 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, θα διατεθεί στους σεισμόπληκτους.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και το Σάββατο 16/10/21 στο Μελιδόνι, με πρωτοβουλία του ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ, διαθέτοντας τα έσοδα του αγώνα με τον ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ στους σεισμόπληκτους.

Ο ΛΙΒΑΣ ΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συγκεντρώνει τρόφιμα, προϊόντα και είδη ρουχισμού για τους σεισμόπληκτους.

Τέτοιες ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως αποτελεί ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ και τις ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ των παραπάνω Σωματείων-μελών μας για τις πρωτοβουλίες και ενέργειες τους.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
Από την άλλη, σαν ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θα μπορούσαμε παρά να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ τους χαρακτηρισμούς προς ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΑ σε ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα σωματεία-μέλη μας ΑΡΚΑΔΙ ΑΓΓΕΛΙΑΝΩΝ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, μετά την τέλεση των αγώνων τους για την 1η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν έχουν θέση στο ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και σας ενημερώνουμε πως ήδη βρίσκονται στα χέρια της ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΣΡ, η οποία θα επιληφθεί αν χρίζουν περαιτέρω εξέτασης.

Πραγματικά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ από τέτοιες συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς, που δεν αρμόζουν στην ΙΣΤΟΡΙΑ κανενός συλλόγου.

Ξεκαθαρίζουμε προς ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ πως ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ, την ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ του ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...