Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-14 Παίδων

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9-5-23 ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ Η ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΕΠΣΡ

Καθ’ οδόν… για την ΡΟΔΟ βρίσκεται η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-14 ΕΠΣΡ, η οποία την ΤΡΙΤΗ 9-5-2023 στις 13.00 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-14.

Οι παίκτες της ΜΙΚΤΗΣ Κ-14 ΕΠΣΡ έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το νοκ άουτ παιχνίδι της ΤΡΙΤΗΣ 9-5-23, με στόχο να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στην ΡΟΔΟ αναμένεται να φτάσει η αποστολή περί τις 11.30 το πρωί της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8-5-2023 και αμέσως θα μεταβεί στο γήπεδο του αγώνα (ΑΚ Καλλιπάτειρας) όπου θα προπονηθεί και στη συνέχεια θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μανούσος» στο κέντρο της Ρόδου.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ
Η αναμέτρηση της ΤΡΙΤΗΣ 9-5-23 που θα ξεκινήσει στις 13.00 στο ΑΚ Καλλιπάτειρα θα μεταδοθεί διαδικτυακά με την ευγενική χορηγία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, στο κανάλι στο Youtube στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/watch?v=ZihF-s5J6NE

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Γεώργιος Παγωνάς (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Νικόλαο Αρέστη και Βασίλη Στεφανάκη από την ίδια Ένωση.

Ο νικητής του αγώνα της Ρόδου θα φιλοξενήσει σε Ρέθυμνο ή Ρόδο στην «φάση των 8» την ΕΠΣ Χαλκιδικής που επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι (0-0 κ.α.) της ΕΠΣ Πέλλας εκτός έδρας (γηπ. Γιαννιτσών).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ-14 ΕΠΣΡ
Η αποστολή της ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-14 αναχώρησε αεροπορικώς για την ΡΟΔΟ νωρίς το πρωί της ΔΕΥΤΕΡΑ 8-5-23 συνοδευόμενοι από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗ Νικόλαο, το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ. ΚΑΝΑΚΑΚΗ Γεώργιο και τους ΕΝΩΣΙΑΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ κ.κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ Στυλιανό, ΜΟΥΡΤΖΑΝΟ Φίλιππο, ΤΥΠΑΔΗ Στέργιο.

Η αποστολή της Μικτής Κ-14 ΕΠΣΡ που βρίσκεται στην Ρόδο, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ-14

Α/Α Ονοματεπώνυμο ΟΜΑΔΑ
  ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
  ΘΩΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
  ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΣΙΜΟΝΑΪ ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΞΕΝΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΜΙΤΟ ΦΙΛΑΪ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΧΟΥΣΕΪΝ ΑΛΙ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΤΣΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΚΑΡΑΝΤΑΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  ΜΠΑΡΔΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ
  ΠΑΤΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ
  ΖΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ

ΕΝΩΣΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ: ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...