Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-14 Παίδων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΕΠΣΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δεν τα κατάφερε η ΜΙΚΤΗ Κ-14 ΕΠΣΡ στο νοκ άουτ παιχνίδι της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-14 και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η ΜΙΚΤΗ ΜΑΣ ομάδα γνώρισε την ήττα με 6-3 από την ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σε παιχνίδι που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα στην Ρόδο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Στα προημιτελικά η ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ θα φιλοξενήσει στο ίδιο γήπεδο την ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Οι στιγμές αμυντικής αδράνειας στοίχισαν στην πρωταθλήτρια Κρήτης, η οποία μετά από ένα συναρπαστικό α’ ημίχρονο (2-1), μέσα σε 15’ στην επανάληψη δέχθηκε 4 τέρματα. Αφήνουμε πίσω αυτό το άτυχο παιχνίδι και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρα και της προκλήσεις που τους περιμένει στην καριέρα τους.

Είναι μόνο στο ξεκίνημα της… και εμείς είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτούς.

Φάσεις και γκολ

2’ αμυντική αδράνεια του Ρεθύμνου, θα κλέψει την μπάλα ο Νικολάου και αυτός με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

24’ Ο Θωμάς αλλάζει παιχνίδι για τον Χρηστίδη και αυτός τροφοδοτεί τον Χουσείν, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πλάτση για το 1-1.

29’ ο Αμπελάς με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Κρητικό, ο οποίος αφού απέφυγε τον Βροντάκη πλάσαρε στην κενή εστία για το 2-1.

38’ ο Κυριόπουλος εκτελεί φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Χιώτη το πλασέ του οποίου μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Βροντάκης.

40’+2’ μεγάλη ευκαιρία για το Ρέθυμνο με τον Πλάτση να σώζει το σουτ του Ξενούλη και εν συνεχεία ο πορτιέρο των γηπεδούχων διώχνει και το πλασέ του Τσόγκα.

40’+3’ πλασέ του Χρηστίδη η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

43’ ο Νικολάου ελίσσεται μέσα στην περιοχή αποφεύγει ένα αντίπαλο και βγαίνει τετ α τετ με τον Βροντάκη, ο οποίος όμως έδιωξε σε κόρνερ.

44’ Χιώτης για τον Κρητικό πλασάρει σώζει ο Αναστασιάδης πριν περάσει την γραμμή.

53’ νέα αμυντική αδράνεια, κερδίζει ο Νικολάου, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-1.

57’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Θωμά, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

64’ τα Δωδεκάνησα κλέβουν την μπάλα στην μεσαία γραμμή με τον Κυριόπουλο με κάθετη πάσα να βγάζει τετ α τετ τον Κρητικό και αυτός με πλασέ να πετυχαίνει το 4-1.

69’ με όμορφο σουτ ο Νικολάου από τα όρια της περιοχής και με την βοήθεια του δοκαριού έφτασε στο χατ τρικ πετυχαίνοντας το 5-1.

72’ ο Σώνο θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ και θα πλασάρει για το 6-1.

72’ κεραυνός του Χρηστίδη, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Πλάτση.

74’ ο Θωμάς τροφοδοτεί τον Αποστολάκη, αλλά το πλασέ του διώχνει με τα πόδια ο Πλάτσης.

75’ ατομική ενέργεια του Χρηστίδη, ο οποίος με σουτ μειώνει σε 6-2.

79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρηστίδης μειώνει σε 6-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παγωνάς, Αρέστης, Στεφανάκης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 2’ (Σ), 53’ (Σ), 69’ (Σ) Νικολάου, 29’ (Σ), 64’ (Σ) Κρητικός, 72’ (Σ) Σώνος – 24’ (Σ) Χουσεΐν, 75’ (Σ), 79’ (Φ) Χρηστίδης.

ΑΣΙΣΤ: 29’ Αμπελάς, 64’ Κυριόπουλος – 24’ Χρηστίδης.

ΔΟΚΑΡΙ: 72’ Χρηστίδης.

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Γιώργος Τριχιάς): Πλάτσης, Μάκρας (67’ Μανωλάκης), Κωστομήρης, Σαρηγιάννης, Χόνδρος, Αμπελάς (74’ Γκιολένας), Χιώτης (71’ Γιακούμαρος), Νικολάου, Ισκάς (71’ Καραμάνος), Κυριόπουλος, Κρητικός (67’ Σώνο).

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι: Κασανής, Ρίζος, Κουλούρης, Μανούσογλου.

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Στέλιος Νικηφόρος): Βροντάκης (76’ Μιχαηλίδης), Μυλωνάς (41’ Αναστασιάδης), Μίτο (74’ Ζουλάκης), Ξενούλης (74’ Τζανιδάκης), Κοσκινάς, Παπαγιαννάκης, Χρηστίδης, Σιμονάι, Χουσεΐν (62’ Αποστολάκης), Τσόγκας Θωμάς

Στην αποστολή ήταν ακόμη οι: Πατσάκης, Καραντάθας, Λαγκουβάρδος, Μπάρδη.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...