Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δελτία Τύπου

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Το ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και με την παρουσία των ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ Κ-14 & Κ-16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, το έδειξε περίτρανα.

Η κατάκτηση της ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ στον 12ο (Κρητικό) Όμιλο της ΜΙΚΤΗΣ Κ-14 ΕΠΣΡ και η παρουσία της στις 16 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ της χώρας στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΣΗ, αποτελεί το επιστέγασμα όλης αυτής της προσπάθειας που έγινε φέτος, αλλά και επί σειρά ετών. Επίσης θετική ήταν και η παρουσία της ΜΙΚΤΗΣ Κ-16 όπου κατέκτησε την 3η θέση στον 12ο Όμιλο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους απόλυτους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές και των δύο ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ για την αγωνιστική παρουσία τους, όσο και την εν γένει συμπεριφορά τους στην φετινή διοργάνωση.

Ένα ΜΠΡΑΒΟ παραπάνω οφείλουμε στους ποδοσφαιριστές της ΜΙΚΤΗΣ Κ-14 για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ της 1ης ΘΕΣΗΣ, η οποία αποτελεί το επιστέγασμα του ταλέντου, αλλά και της προσπάθειας που κατέβαλλαν. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τους κ. ΝΙΚΗΦΟΡΟ Στυλιανό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ, ΕΝΩΣΙΑΚΟ της Κ-16 κ. ΜΟΥΡΤΖΑΝΟ Φίλιππο και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ κ. ΤΥΠΑΔΗ Στέργιο. Επίσης, να μην λησμονήσουμε να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ τους υπεύθυνους ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, μέλη του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ κ.κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗ Νικόλαο και ΚΑΝΑΚΑΚΗ Γεώργιο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ όμως και μεγάλο μερίδιο σε αυτή την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ανήκουν σε όλες τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, τις ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ και τους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, που δουλεύουν σε καθημερινή βάση ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ και ΜΕΘΟΔΙΚΑ, βάζοντας τις βάσεις για να έρθει το φετινό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τις διευκολύνσεις που παρείχαν σε αγώνες και προπονήσεις των ΜΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΟΜΑΔΩΝ στα Δημοτικά Γήπεδα ΜΙΣΡΙΩΝ και ΡΕΘΥΜΝΟΥ, καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΟ ΑΡΗΣ, ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...