Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-14 Παίδων

Ισοφαρίστηκε (2-2) στην τελευταία φάση η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ

Ισόπαλη (2-2) και μόνη πρώτη στην βαθμολογία, παρέμεινε η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ πριν από λίγο στο γήπεδο Μισιρίων με αντίπαλο το Ηράκλειο.

Η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-14 ήταν συγκλονιστική με το Ρέθυμνο να χάνει στην τελευταία φάση (80’) το 4χ4 αλλά ακόμη και έτσι η ισοπαλία είναι άκρως θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Φάσεις και Γκολ

11’ ο Τσόγκας τροφοδοτεί τον Θωμά, ο οποίος αποφεύγει ένα αντίπαλο και πλασάρει με την μπάλα να κοντράρει και σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα, 1-0.

16’ καλό σουτ του Χριστουλάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

18’ νέο σουτ του Χριστουλάκη, ο Βροντάκης θα μπλοκάρει.

19’ ο Θωμάς εκτελεί κόρνερ, αλλά ο Παπαγιαννάκης από το ύψος της μικρής περιοχής θα πλασάρει άουτ.

21’ εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Χριστουλάκη, η μπάλα θα βρει στο δεξί δοκάρι στο σώμα του Βροντάκη και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.

26’ ο Θωμάς με εξαιρετική μπαλιά θα τροφοδοτήσει τον Χρηστίδη αυτός θα αποφύγει έναν αντίπαλο και με ιδανικό ψηλοκρεμαστό πλασέ θα γράψει το 2-1.

30’ όμορφη ενέργεια του Χατζηκυριάκου και κόψιμο της μπάλας στον Βαρδουλάκη, το σουτ του οποίου θα διώξει με τα πόδια ο Βροντάκης.

34’ ο Ρυακιωτάκης βγάζει τετ α τετ τον Χατζηκυριάκο, αλλά το πλασέ του θα διώξει σε κόρνερ και πάλι ο Βροντάκης.

41’ ο Χρηστίδης θα βρεθεί σε θέση βολήα αλλά θα πλασάρει άουτ.

52’ ο Τσόγκας θα τροφοδοτήσει τον Σιμονάι, το σουτ του οποίου θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

60’ πλασέ του Χρησίδη ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Κετένογλου αλλά το πλασέ του θα διώξει πάνω στη γραμμή Κλωνάρης.

61’ σε θέση βολής

63’ σουτ του Θωμά θα διώξει σε κόρνερ ο Κετενόγλου.

64’ εξαιρετική κούρσα του Χατζηκυριάκου, θα κόψει την μπάλα αλλά προ του Ρυακιωτάκη θα προλάβει ο Σιμονάι και θα απομακρύνει.

70’ όμορφη ατομική ενέργεια του Χρηστίδη και σουτ, θα διώξει ο Κετένογλου.

74’ καλή εκτέλεση φάουλ του Χρηστίδη δύσκολη επέμβαση για τον Κετένογλου.

75’ ο Χρηστίδης με βαθιά μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Χουσεΐν το πλασέ του οποίου θα φύγει λίγο άουτ.

80’ σύγχυση στην άμυνα του Ρεθύμνου, σουτ του Χατζηκυριάκου για το 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψιλιτέλης, Λογαρίδης, Καντεράκη (Χανίων).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ (Σ) Θωμάς, 26’ (Σ) Χρηστίδης – 21’ (ΚΟΡ) Χριστουλάκης, 80’ (Σ) Χατζηκυριάκος.

ΑΣΙΣΤ: 11’ Τσόγκας, 26’ Θωμάς.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Νικηφόρος): Βροντάκης, Λαγκουβάρδος, Μίτο, Ξενούλης, Κοσκινάς, Παπαγιαννάκης, Χρηστίδης, Σιμονάι, Χουσείν (79’ Ν. Αποστολάκης), Τσόγκας, Θωμάς.

Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Μυλωνάκης, Μπάρδη, Μιχαηλίδης, Τζανιδάκης, Ζουλάκης, Κιάτο, Πατσάκης, Καραντάθας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Μυλωνίδης): Ψιμόπουλος (41’ Κετένογλου), Σωπάκης, Μανωλαράκης (70’ Δραγατάκος), Κλωνάρης, Δημήτρουλας, Βρέντζος (63’ Κάββαλος), Χριστουλάκης, Αδαμάκης, Χατζηκυριάκος, Βαρδουλάκης (63’ Καδιανάκης), Ρυακιωτάκης.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...