Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-14 Παίδων

Ποδαρικό με το δεξί για την Μικτή Κ14, 2-1 στο Ηράκλειο!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-14 η Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ κερδίζοντας με 1-2 στο γήπεδο Ατσαλένιου την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου. Δεν είναι απλά η νίκη για το συγκρότημα του Ενωσιακού τεχνικού Στέλιου Νικηφόρου, αλλά εν γένει η εμφάνιση της, όπου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων δύο δοκάρια με τους Θωμά (13’) και Χουσεΐν (52’). Αντ’ αυτού το Ηράκλειο είχε καταφέρει να προηγηθεί με μακρινό σουτ του Καλογεράκη (30’). Όμως στην επανάληψη ένα τρίλεπτο έφερε τα πάνω κάτω και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη… με την κεφαλιά του Χουσεΐν και το πλασέ το Χρηστίδη καταγράφηκε η μεγάλη ανατροπή και σφραγίστηκε η σπουδαία νίκη με 1-2 της Μικτής Κ14 ΕΠΣΡ.

Φάσεις και Γκολ

4’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Ρέθυμνο, με τον Θωμά να βγαίνει απέναντι από τον Κετένογλου, αλλά το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

8’ ο Τσόγκας θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του, πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

11’ ο Χρηστίδης θα εκμεταλλευτεί αδράνεια του Ηρακλείου, αλλά το σουτ του μέσα στη μεγάλη περιοχή, θα διώξει σε κόρνερ ο Κετένογλου.

13’ Ο Θωμάς από τη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, με τον Κετένογλου να διώχνει με τη βοήθεια του δοκαριού.

17’ μακρινό σουτ του Καλογεράκη, θα διώξει σε κόρνερ ο Βροντάκης.

30’ ο Καλογέρακης με νέο μακρινό σουτ θα ανοίξει το σκορ για το Ηράκλειο, 1-0.

47’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Ρυακιωτάκη, αλλά το πλασέ του δεν θα βρει στόχο.

52’ Σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Χουσεϊν ανενόχλητος στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Τσόγκας μόνος του έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλείου.

58’ σέντρα του Θωμά, ασθενής απόκρουση των αμυντικών και με κοντινή κεφαλιά ο Χουσεΐν θα ισοφαρίσει σε 1-1.

61’ Το Ρέθυμνο θα κλέψει την μπάλα στην μεσαία γραμμή, ο Θωμάς θα πασάρει στον κενό χώρο και ο Χρηστίδης με πλασέ θα νικήσει τον Κετένογλου, για το 1-2.

63’ Τριπλή ευκαιρία για το Ηράκλειο, με τον Ρυακιωτάκη να κάνει το σουτ, να αποκρούει ο Βροντάκης, ο Καδιανάκης έκανε νέο σουτ, με τον Βροντάκη να αποκρούει ξανά, στην επαναφορά νέο σουτ ο Κουρουγκιαβούρης, νέα επέμβαση από τον κίπερ του Ρεθύμνου.

73’ ο Ρυακιωτάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα  πέρασε άουτ.

76’ ο Χατζηκυριάκος μετά από βαθιά μπαλιά, βρέθηκε απέναντι από τον Βροντάκη, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακίδης, Μόσχου, Εγγλέζος (Λασιθίου).

ΤΑ ΓΚΟΛ: 30’ Καλογεράκης – 58’ (Κ) Χουσεΐν, 61’ (Σ) Χρηστίδης.

ΑΣΙΣΤ: 58’, 61’ Θωμάς.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 13’ Θωμάς, 52’ Χουσεΐν.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Μυλωνίδης): Κετένογλου, Βρέντζος (73’ Κλωνάρης), Δημητρούλας, Σωπάκης, Χριστουλάκης, Δραγατάκος (58’ Καδιανάκης), Κάββαλος, Καλογεράκης, Κουρουγκιαβούρης (73’ Μπουλούκας), Ρυακιωτάκης, Τρυφίδης (58’ Χατζηκυριάκος).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Νικηφόρος): Βροντάκης, Λαγκουβάρδος (80’ Τζανιδάκης), Ζουλάκης (69’ Αναστασιάδης), Ξενούλης, Κοσκινάς, Παπαγιαννάκης, Χρηστίδης, Σιμονάι, Χουσεΐν, Τσόγκας, Θωμάς (64’ Ν. Αποστολάκης).

Στην αποστολής της Μικτής Ρεθύμνου στο Ατσαλένιο, ήταν ακόμη οι Μυλωνάς, Μιχαηλίδης, Κιάτο, Πατσάκης, Καραντάθας, Μπαρδή.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...