Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δελτία Τύπου

Ο Αστέρας Περάματος κέρδισε στα πέναλτι το 25ο Super Cup ΕΠΣΡ

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023 άνοιξε και επίσημα σήμερα Κυριακή 18-09-2022 με την διεξαγωγή του 25ου αγώνα Super Cup ανάμεσα στον Πρωταθλητή 2021-22 Αστέρα Περάματος και του Κυπελλούχου 2021-22 Ερμή Ζωνιανών.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο γήπεδο Μισιρίων, ο νικητής κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με τον Αστέρα Περάματος να επικρατεί με 6-5, έπειτα από το ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια.

Με το πέρας του αγώνα Super Cup η ΕΠΣ Ρεθύμνου παρέδωσε αναμνηστικό στον γιατρό του αγώνα Γιάννη Κουργιαντάκη και την διαιτητική τετράδα (Κ. Καλυβιανάκης, Γ. Βλαχάκης, Γ. Κελαϊδής, Θ. Ψωφάκης) για την συμμετοχή τους σε αυτόν. Ακολούθησε η απονομή στο φιναλίστ Ερμή Ζωνιανών και η βραδιά κορυφώθηκε με την απονομή στο νικητή Super Cup Αστέρα Περάματος από τον πρόεδρο ΕΠΣΡ κ. Τίτο Χνάρη και τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη, Κατερίνα Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου, Γιώργο Κανακάκη, Δημήτρη Κουργιαντάκη και Νίκο Μαρκουλιδάκη.

Πριν από την έναρξη του 25ου αγώνα Super Cup της ΕΠΣ Ρεθύμνου, τελέστηκε ο Αγιασμός από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αποστόλου Πέτρου & Παύλου, πάτερ Νικόλαου Φλουρή. Στην ανάπαυλα του αγώνα η ΕΠΣ Ρεθύμνου βράβευσε με τιμητική πλακέτα την ΠΑΕ Επισκοπής, την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος της κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, για την άξια εκπροσώπηση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Φάσεις και Γκολ

3’ φάουλ του Μπαμπουλάκη, κεφαλιά του Ξηρού άουτ.

10’ σέντρα του Αντιασβίλι κεφαλιά του Σκουλούδη η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

18’ ο Μπαμπουλάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε τον Παντελίδη, ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

21’ σουτ του Δροσάκη έξω από την περιοχή θα μπλοκάρει ο Κασσωτάκης.

50’ σουτ του Σκουλούδη από ευνοϊκή θέση θα αποκρούσει ο Κασσωτάκης και στη συνέχεια θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο Τούφας.

53’ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Τουρνάκη, με υπερένταση θα διώξει ο Κασσωτάκης.

57’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μεταξάκης θα στείλει την μπάλα στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Κασσωτάκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

72’ αντεπίθεση του Αστέρα Περάματος, ο Σκουλούδης στρώνει στον Παπαγιαννάκη, ο οποίος με διαγώνιο σουτ θα γράψει το 2-1.

76’ ο Σκουτέλης στρώνει Μπαμπουλάκη σε φάουλ που έχει κερδίσει ο Ερμής και ο τελευταίος με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

85’ σουτ του Μπαμπουλάκη διώχνει ο Παντελίδης, ο Σπαχής πέφτει στο έδαφος από μαρκάρισμα του πορτιέρο του Περάματος, παίζεται λέει ο κ. Καλυβιανάκης.

90’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Μοσχονάς του Αστέρα Περάματος.

Η διαδικασία των πέναλτι

Σκουλούδης (Αστέρας Περάματος) 1-0

Μπαμπουλάκης (Ερμής Ζωνιανών) 1-1

Μεταξάκης (Αστέρας Περάματος) 2-1

Κασσαπάκης (Ερμής Ζωνιανών) 2-2

Αντιασβίλι (Αστέρας Περάματος) 3-2

Ξηρός (Ερμής Ζωνιανών) 3-3

Κουδουνάκης (Αστέρας Περάματος) 4-3

Χριστοδούλου (Ερμής Ζωνιανών) 4-4

Παπαγιαννάκης (Αστέρας Περάματος) 5-4

Σκουτέλης (Ερμής Ζωνιανών) 5-5

Τουρνάκης (Αστέρας Περάματος) 6-5

Σπαχής (Ερμής Ζωνιανών) ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ Παντελίδη

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Βλαχάκης, Κελαϊδής – 4ος Διαιτητής: Ψωφάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 57’ (Φ) Μεταξάκης, 72’ (Σ) Εμ. Παπαγιαννάκης – 18’ (Φ), 76’ (Σ) Μπαμπουλάκης.

ΑΣΙΣΤ: 72’ Σκουλούδης – 76’ Σκουτέλης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90’ Μοσχονάς (2η κίτρινη).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Μιχάλης Βουράκης): Παντελίδης, Μοσχονάς, Κουδουνάκης, Μεταξάκης, Μούσκαι, Δροσάκης, Η. Χνάρης (58’ Παπαγιαννάκης), Τουρνάκης, Τούφας (73’ Λουρίδας), Αντιασβίλι, Σκουλούδης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Δημήτρης Χωματάς): Κασσωτάκης,  Ν. Ζερβός, Δ. Κλίνης (78’ Σπαχής), Ρουμπάκης (43’ λ.τ. Πύλιος), Σκουτέλης, Γεμιστός, Χριστοδούλου, Βεληβασάκης (46’ Πλεύρης), Μπαμπουλάκης, Κασσαπάκης, Ξηρός.

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...