Connect with us

Hi, what are you looking for?

Κ-16 Νέων

Άδικη ήττα (0-1) για την Μικτή Κ-17 ΕΠΣΡ

Καλύτερη αλλά δεν απέφυγε την ήττα η Μικτή Κ-17 της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Χανίων σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Μισιρίων πριν από λίγο.

Το Ρέθυμνο του Στέλιου Κοζανίδη ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, πρέσαρε ψηλά, δημιούργησε ευκαιρίες με την σημαντικότερη αυτή του 22’ όπου ο Μπραουδάκης σαν από μηχανής θεός έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Αλεξάκη. Σα να μην έφτανε αυτό στο 26’ στην πρώτη φορά που τα Χανιά πάτησαν την περιοχή του Χεμπάι, κατόρθωσαν έχοντας και την τύχη με το μέρος τους, να ανοίξουν το σκορ.

Η συνέχεια ανάλογη με το Ρέθυμνο να πιέζει, να δημιουργεί αλλά και να χάνει ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους με νύχια και με δόντια να κρατούν το προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο 35’ δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Πεκίνι από τον Κοσμά.

Φάσεις και Γκολ

4’ καλό σουτ του Αντουράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

22’ εξαιρετική ενέργεια του Χύσκο και σέντρα, η κεφαλιά του Αλεξάκη έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή σώζει ο Μπραουδάκης.

26’ αντεπίθεση των Χανίων διαγώνια πάσα του Σταματάκη, ο Πιπεράκης με προβολή από κοντά θα ανοίξει το σκορ για τα Χανιά, 0-1.

29’ εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χαραλαμπάκη και σουτ, αλλά ο Χατζηδάκης θα μπλοκάρει.

32’ όμορφη εναλλαγή της μπάλας Χύσκο-Αλεξάκη, αλλά το σουτ του τελευταίου φεύγει λίγο άουτ.

35’ καθαρή ανατροπή του Πεκίνι από τον Κοσμά, παίζεται λέει ο κ. Κυριακόπουλος

46’ ατομική ενέργεια και σουτ του Αλεξάκη θα διώξει σε κόρνερ ο Χατζηδάκης.

66’ φάουλ του Τσαμτσίου, ο Πρότσκα ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά θα μπλοκάρει ο Χατζηδάκης.

80’ σουτ Πεκίνι η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

83’ ο Τσαμτσίου βρίσκει τον Πεκίνι, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Χατζηδάκης.

90’+ καλό σουτ του Χύσκο, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Δασκαλάκης, Κλαμπατσέας (Ηρακλείου).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Κοζανίδης): Χεμπάι, Καπετανάκης, Παπαπαναγιώτου, Πετράκης (76’ Εμ. Κοσκινάς), Αντουράκης, Χατζηκωνσταντίνου (76’ Γ. Νικολακάκης), Χύσκο, Ι. Χαραλαμπάκης (56’ Πρότσκα), Αλεξάκης, Τσαμτσίου, Πεκίνι.

ΧΑΝΙΑ (Τάκης Διακάκης): Χατζηδάκης, Μπραουδάκης, Σκοπελίτης, Καλαμαρίδης, Κοσμάς, Χατζηδάκης-Φιστάκης, Μωραϊτάκης (90’+ Βαρδακάκης), Κουφάκης (59’ Γεωργιακάκης), Πιπεράκης (75’ Μεγαλάκης), Παπαδόπουλος (90’+ Σπανουδάκης, Σταματάκης (75’ Περογαμβράκης).

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...