Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ανακοινώσεις 2019-20

Ο Ρεθυμνιακός νικητής του Σουπερ Καπ στα πέναλτι

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής την Κυριακή 8/9  βρέθηκαν περισσότεροι από 650 φίλαθλοι όπου παρακολούθησαν μια όμορφη αναμέτρηση ανάμεσα στου δυο εκπροσώπους μας,της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Επισκοπής και Ρεθυμνιακού.

Φτάσαμε κατευθείαν στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι όπου τελικός νικητής αναδείχτηκε η ομαδα του Ρεθυμνιακού με 4-5,και κατέκτησε το Σουπερ Καπ.

Καλύτερες φάσεις 

Στο 2 σουτ του Μυρθιανού μπλόκαρε ο Δημητριάδης.

Στο 3’ το διαγώνιο σουτ Λίμα, απέκρουσε ο Δημητριάδης. Ακολούθησε νέο σουτ του Τσιριγώτη όμως παρενεβλήθη ο Ταμάμης διώχνοντας την τελευταία στιγμή.

Το έξυπνα εκτελεσμένο φάουλ του Καψαλάκη έφερε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Επισκοπής με τον Μπούσδρα να μην πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.

Στο 24’ από εκτέλεση πλαγίου άουτ, ο Τσιριγώτης έπιασε την κεφαλιά την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

Στο 38’ το πολύ δυνατό σουτ του Δελήμπαση έφυγε λίγο άουτ.
Στο 42’ ο Λίμα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση όμως την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Λαζαρίδης παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 47’ ο Λίμα είχε εναέριο διαγώνιο σουτ το οποίο ανάγκασε τον Δημητριάδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 50’ η κεφαλιά του Ξεπαπαδάκη αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Δημητριάδη.

59΄ κεφαλιά του Γκιόκα μπλόκαρε ο Δημητριάδης.

67’  πολύ δυνατό σουτ του Μυρθιανού πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια

Στο 69’ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή με τον Γκιόκα να σερβίρει στον Τσιριγώτη όμως το πλασέ του πέρασε κόρνερ μετά από κόντρα.

Στο 71’ μεγάλη ευκαιρία για την Επισκοπή  μετά τη σέντρα του Μυρθιανού και την κεφαλιά του Τσιριγώτη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 87’ ο Γκιόκας έκοψε από πλάγια στον Λίμα με τον τελευταίο να σουτάρει και η μπάλα να κοντράρει λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Η διαιτησία: Ρ. Σταυρουλάκης, Καψαλάκης, Βαρβαντάκης.
Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Νάκας (Επισκοπή), Δροσάκης, Σηφακάκης, Καψαλάκης, Μερτίρι (Ρεθυμνιακός).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Νάκας, Μυρθιανός, Μπρίτο, Ανδρικόπουλος, Μαλισσόβας (64’ Φουκαράκης), Ξεπαπαδάκης (80’ Γκελοσάνι), Λίμα, Νίκιτς (85’ Σουμπασάκης), Γκιόκας, Τσιριγώτης.
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Καραδάκης): Δημητριάδης, Λαζαρίδης, Μανιδάκης, Μπούσδρας, Ταμάμης, Δροσάκης, Δελήμπασης, Καψαλάκης (89’ Κοντορινάκης), Αντιασβίλι (88’ Κουδουνάκης), Σηφακάκης (81’ Σταύρε), Φοβάκης (73’ Μερτίρι).

Τα πέναλτι:
Γκιόκας 1-0 , Δελήμπασης 1-1
Φουκαράκης 2-1, Μανιδάκης 2-2
Μυρθιανός 3-2, Λαζαρίδης 3-3
Μπρίτο (απέκρουσε ο Δημητριάδης), Μπούσδρας 3-4
Λίμα 4-4, Κουδουνάκης 4-5

Δείτε επίσης...

Χωρίς κατηγορία

ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 10, ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΚ. 74133 ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:  2831050865 FAX : 2831026254 e-mail: epsr@otenet.gr

Ανακοινώσεις 2019-20

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ Ε.Π.Σ.Ρεθύμνου. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Σας Γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το υπ΄αριθμ.19635/2018 έγγραφο της ΕΙΠ το οποίο σας κοινοποιήσαμε, για την εξασφάλιση...

Ανακοινώσεις 2019-20

Ορισμοί διαιτητών Α΄Φάσης Κυπέλλου Ρεθύμνου Πραγματοποιήθηκε ο ορισμός των διαιτητών της Α΄Φάσης των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα και οι ορισμοί  Σάββατο 15...

Ανακοινώσεις 2019-20

Πρόσκληση του Ενωσιακού προπονητή Μιχάλη Βουράκη για προεπιλογή ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Μικτών ομάδων Ρεθύμνου Ο Νέος Ενωσιακός προπονητής κ.ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΑΚΗΣ καλεί τους παρακάτω ποδ/στές...